miercuri, 2 mai 2012

Wesley, visul devine realitate » Vaslui a învins la Tg. Mureş(3-2) şi se menţine în coasta liderului

Vaslui a învins la Tg. Mureş, 3-2, şi cu 55 de puncte, se menţine la 3 lungimi în spatele liderului CFR Cluj


Sabău a întîmpinat Vasluiul cu acelaşi 5-4-1 defensiv. Aglomeraţia din apărarea gazdelor n-a fost o problemă pentru "brazilienii" lui Inacio. Sînmărtean i-a pasat excelent lui Wesley printre fundaşi, iar golgeterul Ligii 1 l-a învins pe Albuţ cu un şut precis(11). Geniul de servant al lui Sînmărtean a dat din nou roade. O nouă lansare către Wesley, Albuţ s-a opus, dar Temwanjera a fost atent şi a mărit avantajul trimiţînd mingea în poarta goală(38). Apostu şi-a readus echipa în joc în minutul 44, gol cu capul din 6 metri. Sepsi a izbit bara lui Bojan cu un şut puternic de la marginea careului, dar vasluienii au intrat la cabine în avantaj.


Gazdele au ieşit supermotivaţi după pauză şi au forţat egalarea. Farkas a cedat presiunii şi a trimis în proprie poartă o centrare şi a anulat avantajul echipei sale. Inacio l-a aruncat în luptă pe Stanciu şi a fost inspirat. Tînărul mijlocaş a i-a centrat în faţa porţii lui Wesley, care a realizat "dubla"(75).


Brazilianul a fost din nou decisiv şi a ajuns la cota 24 în clasamentul golgeterilor. Cu această victorie, Vaslui se menţine la 3 puncte în spatele liderului CFR Cluj.

Un comentariu: