duminică, 12 februarie 2012

Meci amical de fotbal Atletic Olimpia Gherla - Gloria Bistrita II




atletic olimpia gherla gloria bistrita II fotbal meci zapada stadion cluj campionat judetean amical  VIDEO  Returul campionatului judetean de fotbal bate la usa, iar jucatorii de la echipa Atletic Olimpia Gherla au inceput de cateva saptamani antrenamentele. Dupa ce in urma cu o saptamana au jucat in deplasare un amical la Bistrita cu echipa Gloria II, incheiat cu scorul de 2-0, vineri dupa-masa gherlenii au fost gazdele pentru meciul cu bistritenii. In echipa Gloria Bistrita II joaca in prezent doi gherleni, fosti la Atletic: Rus Sergiu si Pop Florin.
Utilajele de la ADP Gherla au tras din greu aproape 5 ore in cursul diminetii pentru a degaja terenul de tonele de zapada cazute in ultima perioada, astfel ca la fluierul de start al meciului, terenul s-a prezentat in conditii rezonabile pentru joc. Niciuna dintre cele doua echipe nu a reusit sa se impuna in cele 90 de minute ale meciului, incheiat cu scor alb. Antrenorul Laur Astilean spune ca a fost un meci pregatitor pentru startul returului, iar in perioada imediat urmatoare vor mai urma cateva meciuri amicale.
Intr-un scurt interviu, antrenorul Atletic Olimpia a vorbit despre meciurile pregatitoare, despre noutatile din echipa gherleana, dar si despre sperantele pentru finalul campionatului 2011-2012, cand se spera ocuparea unui locului al doilea in clasamentul ligii a IV-a.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu